[email protected]
070 736 33 43
logga bergspräckningstorstockholm

Hemester
i Stockholm med egen pool?

 

Bergsprängning storstockholm
- Vi flyttar berg 

logga bergsprängning storstockholm  

Sugen på en egen pool?

bergsprängning Stockholm

Egen pool är guld värd.

Det brukar heta att "egen härd är guld värd" detsamma kan nog sägas om en pool. Sommar och bad hör verkligen ihop för många av oss sol och bad- törstande svenskar. För den som inte bor nära en sjö, eller helt enkelt tycker att vattnet har alltför låga temperaturer i Sverige, sätter en egen pool guldkant på tillvaron. En egen pool gör att du verkligen kan ta till vara på de soliga sommardagarna och maxa sommaren. Temperaturen på badvattnet bestämmer du själv. Du slipper packa matsäcken och ta bilen eller kommunala färdmedel till stranden. Du kan lyssna på din favoritkanal på Youtube eller radion samtidigt som du flyter omkring på en badmadrass och njuter av vattnet och solen. Eller kanske du föredrar att läsa den där boken som du "suktat" efter men inte hunnit med att öppna. Och sist men inte minst, du blir barnens hjälte, barn älskar att bada (glöm dock inte att hålla koll på dem hela tiden).   

Nu är den perfekta tiden för att anlägga poolen.

Om du vill att poolen skall stå badklar inför den första varma sommardagen, kan du med fördel börja planera poolbygget redan nu. Markberedningen ser olika ut beroende på vilken pool du tänkt dig. Det finns många olika typer av pooler. Ovanmarkpool är en pool, som precis som det låter, står på marken. Även om en pool inte behöver grävas ner så kan det behövas lite markarbete för att se till att marken är plan där poolen skall stå. Om du tänkt dig en nedgrävd pool så krävs en utgrävning för att få ner poolen.

Var skall poolen placeras?

En pool brukar de flesta vilja lägga i det bästa solläget där man får ut maximalt med soltimmar. Dels värmer solen poolvattnet, dels är det skönare att stiga ur poolen om poolen inte ligger i skuggan. Ibland behöver man välja mellan förmiddagssol och eftermiddagssol, beroende på hur tomten och huset ligger. För att underlätta rengöring, undvik att lägga poolen nära ett träd som kan släppa ner skräp i form av löv, eller barr i poolen. Ett enkelt sätt att känna sig för var poolen passar bäst är att använda en trädgårdsslang för att forma en poolkant. Lägg slangen så som du tänker att du vill ha poolen. Testa olika former på poolen och ta gott om tid på dig för att känna efter. När du känner dig nöjd med form och placering så börjar du kika på vilken sorts pool du vill ha. Det finns många olika pooler och prisklasser att välja mellan. Därefter är det dags att förbereda platsen för poolens ankomst.

Vi hjälper dig med markarbetet för poolen.

Kontakta oss när du behöver hjälp med utgrävning för poolen. Vi är snabbt på plats och har lång erfarenhet av olika typer av markarbete. Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring att anlägga en pool. Vi finns här för att svara på alla dina frågor. Du når oss snabbast genom att ringa oss på: 070-736 33 43. Om det inte är brådskande kan du med fördel begära en kostnadsfri offert

 

Nöjd kundgaranti

 

Säkerhet

 

Kostnadsfri offert

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret så
återkommer vi till dig inom kort.
(Lämna tom)
24 May 2021

 

Bollmora Bygg AB
Vintervägen 60
135 40 Tyresö

 

070 736 33 43

 

[email protected]

© Bollmora Bygg AB

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Kvalitetskatalogen.se

Nyhetsbrev