[email protected]
070 736 33 43
logga bergspräckningstorstockholm

Bergspräckning Stockholm

 

 

 

 

 

Bergspräckning - olika metoder

Ska du bygga ut huset eller anlägga en pool och behöver därför ta bort berg på tomten? Välkommen att kontakta oss för en bergspräckning i Stockholm. Bergspräckning är en betydligt skonsammare metod jämfört med en traditionell bergsprängning och är därför en säkrare metod. Med denna smidiga, skonsamma, riskfria och miljövänliga metod blir marken snabbt användbar för de behov du har. Med bergspräckning kan vi ta bort mindre eller större bergspartier samt större stenar som sätter stopp och förhindrar olika arbeten.

Hydraulisk bergspräckning

När vi utför en bergspräckning kan de vara nödvändigt att använda hydraulisk spräckning. Denna metod är helt vibrationsfri och riskerar inte att skada omgivningen därför passar det nära känsliga objekt eller på andra platser där det av någon anledning inte är passande att spränga.

Bergspräckning med krut

Vibrationsfri bergsprängning används i känsliga miljöer. Med moderna metoder kan vi utföra vibrationsfria inomhus sprängningar eller spräckning som inte påverkar närliggande hus eller ledningar och därför inte behöver besiktning. Resultatet blir ett snabbare utfört projekt och en lägre kostnad för dig som kund!

Bergspräckning perfekt för känsliga miljöer

Exempel på när det är passande att spräcka berg är känsliga miljöer, i närheten av huskroppar och källare. I många fall är bergspräckning ett bra komplement till traditionell sprängning. Vi kan givetvis även använda oss av traditionell bergsprängning när det behövs. Avgörande faktorer för vilken metod som är bäst är först och främst mängden berg som måste spräckas och även hur känslig närmiljön är.

Är du i behov att få bort berg eller sten för att kunna genomföra byggprojektet på din tomt? Välkommen att kontakta oss – vi kan bli din trygga expert på bergspräckning i Stockholm.

Kontakta oss redan idag

Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring bergsprängning, schakt eller andra typer av markarbeten. Vi finns här för att svara på alla frågor. Du når oss snabbast genom att ringa oss på: 070-736 33 43. Om det inte är brådskande kan du med fördel begära en kostnadsfri offert

 

Nöjd kundgaranti

 

Säkerhet

 

Kostnadsfri offert

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret så
återkommer vi till dig inom kort.
(Lämna tom)
 

Bollmora Bygg AB
Vintervägen 60
135 40 Tyresö

 

070 736 33 43

 

[email protected]

© Bollmora Bygg AB

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Kvalitetskatalogen.se

Nyhetsbrev