[email protected]
070 736 33 43
logga bergspräckningstorstockholm

Markarbete Stockholm

Olika typer av markarbete i Stockholm

 

 Markarbete med grävmaskin i Stockholm

 

allt från husgrund till poolgrävning.

Markarbete kan betyda allt från att bygga en pool till att förbereda en tomt inför husets byggnad eller att asfaltera.

Markarbeten med hög kvalitet.

Markarbete innebär ofta grundläggning inför ett husbygge. Att slarva vid detta moment kan innebära allvarliga problem. Men det gäller så klart alla typer av markarbeten. Det kan i slutändan bli en dålig affär att inte använda sig av proffs. Ett professionellt förarbete ger trygghet och bra förutsättningar för ett fint slutresultat.

Vi är proffs på alla typer av markarbeten

Vi har lång erfarenhet och är proffs på alla typer av markarbeten och kan garantera hög kvalitet på arbetet.

Olika förutsättningar vid markarbete

Arbetet kan ibland innebära svåra moment som inte alltid går att förutse - du vet till exempel inte alltid hur djupt du måste gräva för att nå en fast grund. Förutsättningarna för markarbetet ser olika ut på olika platser. Kontakta oss så kommer vi ut och tittar på ditt projekt. Utifrån  förutsättningar som finns på din mark kan vi ge dig en offert på markarbetet.

Schakt i Stockholm

 

 

 

Schaktarbeten.

Schakt används vid många mark- och grundarbeten. 

Att schakta marken betyder helt enkelt att man omformar marken eller trädgården så att den är anpassad till det man vill göra. Ofta handlar det om att schakta inför en planerad husgrund där huset skall byggas. Men det kan lika gärna handla om att man behöver gräva ner rör eller plantera en trädgård.

Vi jobbar i första hand hos privatkunder som behöver hjälp med dränering, grus, husgrund, avlopp, schaktning och mycket mer i Stockholm.

Kontakta oss idag på:

070 736 33 43

 

×

Kontakta mig(Lämna tom)

vägarbete, asfaltering i Stockholm

Asfaltering

Innan du påbörjar asfalteringen behöver du göra ett grundligt markarbete. För att asfalteringen ska hålla länge är markarbetet av största vikt. Med ett väl utfört markarbete undviker man sättningar. Markarbetet kan göras när som helst på året, men själva asfalteringen görs ofta mellan april-oktober eftersom temperaturen inte bör vara lägre än 5 grader.

markarbete avlopp Stockholm

Avlopp

Ska du anlägga nytt avlopp eller renovera ditt befintliga avlopp? Oavsett vilket, så hjälper vi dig med det markarbete som krävs för att få ett avlopp som fungerar bra.

dränering mark Stockholm

Dränering

Att dränera huset är en smart investering. Dräneringen leder bort vatten och fukt som kan skada din husgrund och ditt hus. Inomhusklimatet blir fräschare och du säkrar husets livslängd. Grunden är som bekant en av husets viktigaste delar.

fuktisolering av husgrund Stockholm

Fuktisolering husgrund

Ett sätt att säkra grundens livslängd och kvalitet är att fuktisolera den. En fuktisolering skyddar grunden genom att en barriär monteras mot grundens utsida. Ofta behöver man kombinera en fuktisolering med att dränera marken omkring huset.

markarbete husgrund Stockholm

Husgrund

Grunden till huset är en mycket viktig del av husbyggnationen. Vi är duktiga på att göra husgrunder. Vi ser till att den blir välgjord till ett bra pris. Du kan känna dig trygg med att grunden blir utförd med hög kvalitet. Det gör att du kan ägna dig åt allt annat som har med husbygget att göra.

Markarbete väggbyggnation

Vägbyggnation

Oavsett vart din väg ska ta vägen,  om du ska bygga en stor asfalterad väg, eller en lite mindre trädgårdsgång så kommer den behöva en bra grund. Berg, stenar, stubbar och annat som "ligger i vägen" måste bort för att få ett bra resultat. Vi ser fram emot att få vara din markberedare. 

markarbete plattsättning, stensättning

Plattsättning

Plattsättning eller stensättning är både vackert och en praktisk lösning för vissa delar av tomten. Också här gäller att göra ett bra förarbete för att få ett bra resultat. Förutom att stenar kan behövas tas bort, så gäller det att få en yta som är väl förberedd för själva platt -eller stensättningen. Vill du snabba på jobbet och underlätta för dig själv? Kontakta oss så kommer vi och gör markarbetet åt dig.

markarbete för pool Stockholm

Poolbygge

Har du bestämt dig för att anlägga en pool som är nedsänkt i marken? Då behöver du gräva ut för att poolen ska kunna installeras. Funderar du på var de bästa förutsättningarna för poolen finns? Kontakta oss, vi hjälper dig förverkliga ditt poolprojekt.

markarbete dammbygge Stockholm

Dammbygge

En damm förgyller trädgården och förhöjer känslan av natur och djur. Den drar dessutom till sig många trevliga innevånare från naturen. Var är bästa placeringen och bästa förutsättingarna för dammen i din trädgård? Vi har svaret. Ring oss så att du kan få ditt dammprojekt i rullning.

markarbete tomt plantering thujor

Plantering

En insynsbarriär kan vara viktigt för att trivas på sin tomt. Plantering av Thujor är ett vanligt och vackert sätt att skapa en zon som inte är till allmänhetens beskådande. Väljer man att plantera träd som insynsskydd så krävs heller inget bygglov. Ska många Thujor planteras så krävs en hel del grävande. Tänk på att Thujorna ska komma i mark så snart som möjligt. Kasta spaden och slå oss en signal. Vi gräver ut platsen för din plantering. 

 

Nöjd kundgaranti

 

Säkerhet

 

Kostnadsfri offert

KONTAKTA OSS

 

Vi återkopplar till dig inom kort


(Lämna tom)
 

Bollmora Bygg AB
Vintervägen 60
135 40 Tyresö

 

070 736 33 43

 

[email protected]

© Bollmora Bygg AB

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog
Kvalitetskatalogen.se

Nyhetsbrev